• head_banner

Om os

Om PKCELL

pkcell førende batterileverandør

Shenzhen Pkcell Battery Co. Ltd blev etableret i 1998 og er en af ​​de største Lithium Battery Manufacturing Enterprises i Kina.

Vi er en avanceret teknologivirksomhed med speciale i produktionLiSOCL2 batteri, LiMnO2 batteri, LiFeS2 batteri, Lithium-knapcellebatteri, Primære lithium batteripakker &Kondensator serieOver 20 år.Disse produkter er meget udbredt i IoT, forsyningsmålere, medicinsk udstyr, havudstyr, GPS, sikkerhedsenheder, GPS, osv., osv. Vores batterier har bestået certificeringen af ​​mange autoritative organer og har bestået CE, ROHS REACH, SGS, ISO, IEC, MSDS & Un38.3 certifikater & 2 millioner USD produktansvarsforsikring.

PKCELL har den største produktionsskala og det mest avancerede udstyr.Værkstedet og kontoret er indrettet i fire enorme bygninger med et samlet bruttoetageareal på 28.000 kvadratmeter.

PKCELL har ca400 medarbejdere, herunder 30 professionelle teknikere og 50 kvalitetsstyringspersonale.Udstyret med omkring 18 sæt højhastigheds automatiske produktionslinjer og kvalitetsinspektionsudstyr.Vores årlige batteriOutput er op til 500 milliarder stykker.

Afdelingskontorer: USA, Canada, Dongguan, Shenzhen, Changsha og Yongzhou i Kina.

produktionslinje

Virksomhedskultur

Hvorfor stole på PKCELL

PKCELL batteri

1. KVALITET FØRST
Kvalitet er vores kerneværdi, PKCELLs batterier er certificeret med ISO 9001:2015 og GB/T19001-2016 krav.

2. BRANCHEERFARING
Fokus på forskning og produktion af lithiumbatterier i 20 års erfaring.

3. KONKURRENCEMÆSSIG PRIS
Vi ved, hvordan man gør fuld brug af materialer for at opfylde dit budget for overkommelige batterier.

4. HURTIG LEVERING
Hver forespørgsel ville blive besvaret inden for 3 minutter i arbejdstiden.Leveringstiden er omkring 10 dage for små partier og 20 dage for store ordrer eller i højsæsonen.

5. TILPASSET SERVICE
Vores batterier er tilpasset og optimeret.PKCELL fremstiller batterier, der er optimeret til dine designspecifikationer.

Certifikater

PKCELL-certifikater

Vision & Mission

PKCELL Company-mission